آموزش جامع روت گوشی های اندروید با چهار روش
با یکی از این چهار روش زیر میتوان 95 درصد گوشی های اندرویدی را روت کرد.برای اطلاعات بیشتر و دانلود برنامه ها به ادامه مطلب رجوع کنید.
1-روت گوشی با استفاده از برنامه kingo root:
برنامه kingo root در دو نسخه اندروید و pc می باشد.اگر نسخه اندرویدی را نصب نمایید دیگر نیازی به pc نیست.البته تمام گوشی ها با نسخه اندرویدی این نرم افزار روت نمی شوند و باید با استفاده از نسخه pc آن ها را روت کرد.کار با این برنامه بسیار ساده است.برنامه را نصب و بر روی گزینه روت کردن کلیک کنید.توجه کنید که برای روت با این برنامه به اینترنت نیاز هست.برای دانلود هر دو نسخه اندروید و pc به انتهای همین پست مراجعه کنید.
2-روت کردن با استفاده از برنامه iroot:
این برنامه هم مانند برنامه kingo root می باشد و ممکن است گوشی هایی که با روش kingo root روت نشده اند با این روش روت شوند.در این برنامه هم به اینترنت نیاز هست. برای دانلود هر دو نسخه اندروید و pc به انتهای همین پست مراجعه کنید.
3-روت کردن با برنامه Framaroot:
این برنامه فقط بر روی گوشی نصب می شود و نسخه pc از این برنامه موجود نیست.در این برنامه نیازی به اینترنت نیست و فقط با نصب آن بر روی گوشی و انتخاب کردن گزینه super su یا super user و کلیک کردن بر روی یکی از گزینه های aragorn و یا faramir و ...(شخصیت های فیلم ارباب حلقه ها) گوشی ریبوت و روت میشود.اگر گوشی ریبوت( خاموش و روشن) نشد به این معنیست که برنامه بر روی گوشی شما کار نمی کند.دانلود در انتهای همین پست.
4-روت با استفاده از یکی ار چهار برنامه بسیار کم حجم towlroot
با دانلود فایل زیپ که در آن چهار برنامه کم حجم با نام towlroot است و با نصب یکی از آن ها با یک کلیک میتوان گوشی اندرویدی را روت کرد.هر چهار برنامه را امتحان کنید.
اگر با استفاده از این چهار روش گوشی خود را روت کردید برای اطمینان از روت شدن گوشی خود میتوانید برنامه root cheker را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.
نکته1:با روت توسط سه روش اول برنامه ای روی گوشی شما نصب می شود با نام king user و یا super user که نشان از روت شدن موفقیت آمیز گوشی شما می باشد.
نکته2:اگر با روش 4 گوشی خود را روت کردید شما باید یک برنامه برای مدیریت روت بر روی گوشی خود نصب نمایید که میتوانید از انتهای همین پست آن را دانلود کنید.
نکته3:توجه داشته باشید که با هر روشی گوشی خود را روت کردید با همان روش هم میتوان گوشی خود را آنروت (حذف کردن روت) کرد.
نکته4:برنامه King root که لینک دانلود ان در انتهای مطلب قرار داده شده همانند برنامه kingo root می باشدباشد
Kingo Root v2.5 اندروید با حجم6mb دانلود
Kingo Root v1.4.0 ویندوز با حجم 18mb دانلود
KingRoot v4.5.0.901 اندروید با حجم 5mb دانلود
KingRoot Setup_v105002 ویندوز با حجم 15mb دانلود
iRoot 2.2.1 اندروید با حجم 6mb دانلود
iRoot 1.8.5 ویندوز با حجم 17mb دانلود
framaroot 1.9.3 اندروید با حجم 1mb دانلود
towlroot.rar اندروید با حجم 400kb دانلود
King user 4.05 برنامه مدیریت روت اندروید با حجم 1mb دانلود
دانلود برنامه root checker برای اطمینان از روت بودن گوشی اندرویدی دانلود
نظر فراموش نشه
- ۹۴/۰۶/۳۱